Sfoglia per Rivista FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Socially responsible food behavior: Perspectives from empirical evaluations
2019-01-01 Boccia, F; Sarno, V
Soft drinks and sweeteners intake: Possible contribution to the development of metabolic syndrome and cardiovascular diseases. Beneficial or detrimental action of alternative sweeteners?
2021-01-01 Schiano, C.; Grimaldi, V.; Scognamiglio, M.; Costa, D.; Soricelli, A.; Nicoletti, G. F.; Napoli, C.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Socially responsible food behavior: Perspectives from empirical evaluations | 1-gen-2019 | Boccia, F; Sarno, V | |
Soft drinks and sweeteners intake: Possible contribution to the development of metabolic syndrome and cardiovascular diseases. Beneficial or detrimental action of alternative sweeteners? | 1-gen-2021 | Schiano, C.; Grimaldi, V.; Scognamiglio, M.; Costa, D.; Soricelli, A.; Nicoletti, G. F.; Napoli, C. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile